Mainos
Mainos

Mies hurjasteli mönkijällä Turussa

Mönkijällä liikkunut mies hurjasteli pahimmillaan 90 kilometrin tuntinopeudella Turussa Paltan kaupunginosassa perjantaina vähän puolen yön jälkeen.

Poliisi kiinnitti huomiota mieheen, kun tämä ajoi päin punaista Tampereentien ja Vahdontien risteyksessä. Poliisin pysäytysmerkistä piittaamatta mies kiihdytti vauhtiaan 90:een kadulla, jolla oli 40:n rajoitus. Sen jälkeen hän jatkoi kevyen liikenteen väylää pitkin 80 kilometrin tuntivauhtia.

Kylässuonpolun ja Pallivahankadun risteyksessä 29-vuotias mies menetti ajokkinsa hallinnan. Mönkijä suistui metsikköön, ja kuski lensi ohjaustangon yli. Hän sai lieviä vammoja.

Ajopeli oli rekisteröimätön. Alkometri näytti nollaa, mutta huumeita mittaava sylkitesti oli positiivinen.

Poliisi muistuttaa, että yleisillä teillä saa liikkua vain rekisteröidyillä mönkijöillä. Jos mönkijän moottori on alle 50-kuutioinen, sillä saa ajaa korkeintaan 45 kilometrin tuntivauhtia. Tätä suuremmilla koneilla on noudatettava yleisiä nopeusrajoituksia.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme