Mainos
Mainos

Mies hyökkäsi asuntoon kirveen kanssa Riihimäellä – motiivi yhä epäselvä

Sunnuntaina aamuyöstä mies yritti tunkeutua Riihimäellä naisen asuntoon kirveen kanssa. Nainen ehti kuitenkin paeta naapurihuoneistoon ja hälyttää paikalle poliisin.

Mies oli ehtinyt rikkoa kirveellä asunnon ikkunoista keittiön, makuuhuoneen ja olohuoneen lasit. Poliisin saavuttua paikalle mies oli kadonnut, mutta hän oli jättänyt kirveen rikkomansa ikkunan alle. Poliisilla ei vielä sunnuntaiaamuna ollut tietoa siitä, miksi mies oli asuntoon pyrkinyt.

– Yöllä ei kyselty, miksi mies asuntoon pyrki. Se selviää tarkemmin kuulusteluissa, ylikonstaapeli Antti Reijula Hämeen poliisilaitoksen tilannekeskuksesta kertoo.

Nainen oli onnistunut tunnistamaan miehen, joten poliisi pääsi tekijän jäljille. Lopulta poliisi otti teosta epäillyn noin 40-vuotiaan miehen kiinni omasta asunnostaan.

Mies kuljetettiin Hämeenlinnan poliisilaitokselle epäiltynä törkeästä kotirauhan rikkomisesta, vahingonteosta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Reijulan mukaan nimikkeet voivat vielä muuttua, kun jutun tutkinta etenee.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme