Mainos
Mainos

Mies kaahasi varastetulla autolla huimaa nopeutta – lapsia vaarassa

Mies kaahasi vaarallisella ylinopeudella pitkin Helsingin katuja eilen illalla, kertoo poliisi.

Poliisipartio havaitsi Helsingin Koskelantiellä anastetuksi ilmoitetun henkilöauton ja lähti perään. Kuljettaja lähti poliisia pakoon. Pakoauton kuljettaja ajoi poliisin mukaan useita punaisia valoja päin ja käytti myös vastaantulevien kaistaa. Pakoauton nopeus kohosi jopa 120 kilometrin tuntivauhtiin 40 km/h-rajoitusalueella.

Auton matka päättyi lopulta lumikasaan ja poliisi varmuuden vuoksi esti paon omalla autollaan. Poliisin mukaan läheisellä kevyenliikenteen väylällä oli lapsia, jotka olisivat saattaneet olla vaarassa, jos pako olisi jatkunut.

Auton kuljettaja, kolmekymppinen mies, toimitettiin oikeuslääkärille verikokeisiin ja sen jälkeen Pasilan poliisivankilaan. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme