Mainos
Mainos

Mies kaapattiin ja ryöstettiin Kotkassa

Kotkassa ryöstettiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä ravintolasta kotiin matkalla ollut mieshenkilö. Ryöstäjät ottivat kello 3-4 aikaan miehen kyytiin Kaivokadulta läheltä Puutarhakadun risteystä. Ryöstäjät olivat liikkeellä henkilöautolla. Autossa oli naiskuljettajan lisäksi kaksi mieshenkilöä.

Miehet saivat houkuteltua uhrin tupakkaa kauppaamalla autoonsa. Uhri oli viety Metsolaan huoltoasemalle, jossa häntä oli uhattu aseella ja vaadittu maksamaan tekijöiden auton tankkaus.

Huoltoasemalta uhri oli viety autolla Sutelan Prisman pankkiautomaatille, jossa tekijät olivat saaneet nostettua miehen tililtä rahaa. Tämän jälkeen tekijät olivat tuoneet uhrin takaisin Kotkansaarelle ja hänet jätettiin auton kyydistä Kapteeninkatu 5 kohdalla. Uhri ei loukkaantunut ryöstön yhteydessä.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tai asiasta jotakin tietäviä ottamaan yhteyttä lähimpään poliisiin tai Kotkan poliisiin puhelinnumero 071-8730331 071-8735440 tai 071-87355441.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme