Mainos
Mainos

Mies kiivastui huoltoasemalla - tuikkasi bensan tuleen

Savonlinnassa miehen kiivastuminen oli vähällä aiheuttaa suuronnettomuuden eilisiltana.

Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva 44-vuotias mies menetti täysin malttinsa Nojamaantien ABC-tankkauspisteellä sen jälkeen, kun koki joutuneensa väärin kohdelluksi.

Mies laski bensaa maahan ja sytytti sen palamaan tupakansytyttimellä. Tuli levisi hetkessä maasta auton takaosaan. Etelä-Savon poliisilaitos kuvaa tilannetta erittäin uhkaavaksi.

Tässä vaiheessa miehen näpit kuumenivat, ja kun oma auto meinasi palaa, niin hän ymmärsi heittää tankkausletkun kädestään ja bensiinin valuminen loppui.

Auton kuljettaja toimi nopeasti ja ajoi loitommalle. Hän onnistui juomapullosta saamallaan vedellä sammuttamaan auton takakulmassa roihuavat liekit.

Maassa ollut bensiini paloi nopeasti loppuun, eikä tuli onneksi levinnyt bensantäyttöletkua pitkin maanalaiseen säiliöön.

Poliisipartio oli sattumalta lähettyvillä ja tekoon syyllistynyt mies otettiin nopeasti kiinni. Hänet vietiin poliisilaitokselle jatkotutkimuksia varten.

Poliisi tutkii tapausta tuhotyön yrityksenä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme