Mainos
Mainos

Mies kuoli Kotkassa väkivallan uhrina – nainen ja mies otettu kiinni taposta epäiltynä

Kotkassa on tapahtunut loppuviikolla useita vakavia väkivallan tekoja. Karhulan kaupunginosassa väkivalta johti viime yönä miehen kuolemaan.

Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan, että Kotkan Karhulassa kuollut on keski-ikäinen kotkalaismies. Hän kuoli väkivaltaisesti yksityisasunnossa. Poliisi tutkii rikosta tappona.

Poliisi on ottanut rikoksesta epäiltynä kiinni keski-ikäisen kotkalaismiehen ja keski-ikäisen naisen. Alkoholilla epäillään olevan osuutta asiassa.

Nainen yritti tappaa kaksi ihmistä Karhuvuoressa

Poliisi kertoo myös kahdesta Kotkan Karhuvuoressa toissapäivänä tapahtuneesta tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä. Poliisi epäilee niistä keski-ikäistä kotkalaisnaista.

Poliisin mukaan hänen epäillään yrittäneen tappaa yksityisasunnossa keski-ikäisen kotkalaismiehen ja keski-ikäisen kotkalaisnaisen. Asunnossa ollutta toista keski-ikäistä miestä epäillään törkeästä pahoinpitelystä.

Alkoholilla epäillään olevan osuutta myös tässä tapauksessa. Epäillyt on pidätetty todennäköisin syin epäiltyinä. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme