Mainos
Mainos

Mies löydettiin kuolleena asunnostaan, toista iskettiin veitsellä

Kahden yöllisen vieraan epäillään surmanneen miehen ja lyöneen veitsellä toista Ilomantsissa sunnuntain vastaisena yönä.

Poliisin mukaan Ilomantsin keskustassa sijaitsevassa asunnossa yksin ollut yli 50-vuotias mies oli saanut sunnuntain vastaisena yönä vieraakseen kaksi paikkakuntalaista henkilöä, jotka olivat poistuneet myöhemmin aamuyöstä asunnosta.

Tämän jälkeen kaksikko oli mennyt naapurustossa asuvan miehen luo ja tavannut hänet asuntonsa läheltä. Varhain aamulla asuntonsa edessä vieraat kohdannut mies oli ilmoittanut poliisille, että häntä on lyöty veitsellä. Poliisi epäilee teosta kaksikkoa.

Sunnuntaina puolenpäivän aikaan talonmies oli mennyt vierailijoiden ensimmäisenä kohteena olleeseen asuntoon tarkastamaan mahdollista vesivahinkoa ja tuolloin löytänyt tästä asunnosta kuolleen miehen.

Kaksikon epäillään olevan syypää myös asunnosta löytyneen miehen kuolemaan.

Rikoskomisario Markku Airaksinen Pohjois-Karjalan poliisilaitokselta kertoo, että tekoa tutkitaan tappona. Hän ei kerro, onko surmassa käytetty niin ikään veistä, mutta jälkien perusteella kyseessä on kiistatta henkirikos.

Kaksikko on pidätetty. Toinen heistä on Airaksisen mukaan parikymppinen, toinen hieman yli kolmikymppinen. Molemmilla on taustalla joitain rikkeitä, toisella myös väkivaltarikoksista.

Poliisi jatkaa rikosten selvittämistä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme