Mainos
Mainos

Mies rikkoi ikkunan, ruiski sytytysnestettä ja tuikkasi asunnon tuleen - poliisi otti epäillyn kiinni

26-vuotias oululaismies on sytyttänyt asunnon tuleen Oulussa Peltolan kaupunginosassa.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus, jonka mukaan mies roiskii sytytysnestettä ympäri asuinhuoneistoa ja että asunto on jo tulessa.

Paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen yksiköitä ja poliisi. Poliisi kertoo ottaneensa tapahtumapaikan läheisyydestä kiinni teosta epäillyn miehen, joka oli pyrkimässä pakoon. Hän ei tehnyt kiinniotettaessa vastarintaa.

Pelastuslaitos sammutti tulipalon. Asunnosta oli tuhoutunut tuulikaappi. Tuli ei ollut päässyt leviämään muualle asuntoon, sillä tuulikaapin ovi oli ollut kiinni.

Asiaa selviteltäessä kävi ilmi, että epäilty oli rikkonut asunnon ikkunan ja sitä kautta roiskinut sytytysnestettä tuulikaappiin. Tulipalo oli sytytetty heittämällä palava nenäliina rikotun ikkunan kautta tuulikaappiin.

Palamaan sytytetyssä huoneistossa ei ollut tapahtuma-aikaan ihmisiä. Asunto ei ollut rikoksesta epäillyn oma asunto. 26-vuotiasta oululaismiestä epäillään törkeästä tuhotyöstä. Teon motiivia selvitellään. Tekijäksi epäilty ei ollut päihtynyt tekohetkellä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme