Mainos
Mainos

Mies ryösti onnettomuuspaikalle auttamaan pysähtyneen naisen auton – vangittiin teosta

Riihimäellä ryöstettiin lauantaiaamuna liikenneonnettomuuspaikalle auttamaan pysähtyneen naishenkilön auto.

Noin 20-vuotias mies ja nainen olivat ajautuneet henkilöautolla Riihimäen Arolammintiellä ojaan. Paikalle pysähtyi naishenkilö selvittämään, oliko ulosajossa avuntarvitsijoita. Tällöin pariskunnan mies uhkasi naista aseella ja vaati saada autoa itselleen. Pariskunta poistui paikalta anastetulla autolla.

Poliisi selvitti omilla tutkintatoimillaan miehen ja naisen henkilöllisyyden ja otti heidät kiinni sunnuntaina hyvinkääläisestä yksityisasunnosta. Asunnonhaltijaa ei epäillä rikoksesta. Etsinnän yhteydessä poliisi löysi deaktivoidun käsiaseen, jota on ilmeisesti käytetty teossa.

Pariskunnan nainen vapautettiin kuulustelujen jälkeen eikä häntä enää epäillä ryöstöstä. Poliisin esityksestä tekijä, noin 20-vuotias hyvinkääläinen mies, vangittiin tänään Hyvinkään käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä ryöstöön. Hänellä on aikaisempaa rikoshistoriaa. Hän on kuulusteluissa myöntänyt teon.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme