Mainos
Mainos

Mies ryösti R-kioskin Tampereella veitsellä uhaten - oletko nähnyt häntä?

Mies ryösti Tampereen keskustassa Koskipuistossa R-kioskin keskiviikkona kello 20.

Kioski sijaitsee osoitteessa Hatanpään valtatie 2.

Poliisin mukaan mies uhkasi kioskin työntekijää veitsellä ja sai saaliikseen vähäisen summan rahaa.

Mies poistui Hatanpään valtatietä Hatanpään suuntaan ja kääntyi seuraavasta risteyksestä Verkatehtaankadulle, jossa hän ravintola Ilonan kohdalla jätti hupparin. Tämän jälkeisistä liikkeistä ei ole havaintoja.

Poliisi kaipaa havaintoja miehestä. Miehen tuntomerkit ovat: suomalainen, noin 180 senttimetriä pitkä, pyöreähköt kasvot, tukeva, vatsakas, vaaleahko, vaikutti olevan joidenkin aineiden vaikutuksen alainen.

Miehellä oli yllään sininen huppari, jossa oli punaiset hihat ja rinnassa vasemmalla puolella N -kirjain, reisitaskulliset, vaaleat, ruudulliset, nilkkoihin yltävät shortsit ja mustat kengät.

Poliisi tutkii tekoa törkeänä ryöstönä.

Ryöstäjän tunnistuksia tai tapahtumaan ja pakoreittiin liittyviä tietoja pyydetään ilmoittamaan Sisä-Suomen poliisille päivystykseen (päiväaikana) 0295 445 801, puhelintallentimeen 0800 90022 tai virheet.pirkanmaa@poliisi.fi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme