Mainos
Mainos

Mies suihkutti spraymaalia sivullisen kasvoihin Espoossa – poliisi etsii silminnäkijöitä

Poliisi etsii tiistai-iltapäivällä Espoon Kivenlahdessa riehunutta miestä, jota epäillään pahoinpitelystä.

Toistaiseksi tuntematon mies pahoinpiteli miestä ja naista Espoossa Merivirta 5:n kohdalla tiistaina 31. lokakuuta kello 15.

Tapaus sai alkunsa, kun rikoksesta epäilty mies heitteli polkupyörää päin rakennusta ja lähistöllä ollut mies meni sanallisesti selvittämään tilannetta.

Tällöin rikoksesta epäilty alkoi käyttäytyä aggressiivisesti ja tilanne eteni painiksi Bar Broden ja Kuntokeskus Becomen välisellä ulkokäytävällä. Lisäksi rikoksesta epäilty suihkutti asianomistajan kasvoihin spraymaalia.

Pahoinpitelyn uhriksi joutui myös nainen, joka tuli tappeluun väliin. Ohikulkijat soittivat hätäkeskukseen ja rikoksesta epäilty pakeni paikalta.

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme