Mainos
Mainos

Mies syöksyi autolla jalankulkijoiden sekaan

Känninen muuramelaismies kaahasi autollaan pitkin kevyenliikenteenväyliä Jyväskylässä eilisiltana.

Vaaratilanne alkoi kello 20.40 Jyväskylän Keltinmäessä, kun poliisipartio havaitsi talon edustalla pysäköidyn henkilöauton. Auto lähti välittömästi liikkeelle ajaen kevyenliikenteenväyliä poliisipartion seuratessa hälytysvalot ja -äänet päällä.

Ajon aikana auto ajoi usean liikennemerkkin yli ja käytti huomattavaa ylinopeutta. Kevyenliikenteenväylällä oli useita jalankulkijoita. Poliisipartio varoitti hälytysäänillä ja -valoilla muuta liikennettä vaarasta sekä ilmoitti luopuvansa takaa-ajosta, koska se olisi aiheuttanut liian suurta vaaraa.

Auto löydettiin myöhemmin Länsiväylän ja Lehmäportintien risteyksen läheltä tieltä suistuneena, matkustaja oli autossa ja kuljettaja löytyi lähimetsästä ja hän puhalsi 1,8 promillea. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tapahtuma-aikaan tien pinta oli erittäin liukas jäinen ja luminen. Kukaan ei loukkaantunut kaahailussa.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme