Mainos
Mainos

Mies törttöili lähes kolmen promillen humalassa – lähti pakoon ja peruutti konstaapelia päin

Mies pakeni poliispartiota kovalla ylinopeudella ja vastusti virkavaltaa tänään aamulla Kemiönsaaressa, tiedottaa poliisi.

Poliisipartio oli aamulla pitämässä puhallusratsiaa Kemiönsaaressa Perniöntiellä, kun keskustan suunnasta tullut henkilöauto teki juuri ennen ratsiaa U-kännöksen keskellä tietä ja lähti pakoon. 

Poliisi lähti tietenkin auton perään ja tavoitti takaa-ajon jälkeen auton Suomenkulmantiellä. Poliisit aikoivat tarkastaa kuljettajan kunnon, mutta kuljettaja peruuttikin poliiseja päin osuen samalla toiseen konstaapeliin. Sitten tämä jatkoi pakoaan. 

Poliisin mukaan takaa-ajon aikana henkilöauton nopeus oli jopa 150 km/h alueella, jossa on 50km/h-nopeusrajoitus. 

Henkilöautoa kuljettanut, noin 50-vuotias mies saatiin myöhemmin kiinni ja puhalluskokeen tulos oli 2,8 promillea. Häntä epäillään nyt virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta sekä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme