Mainos
Mainos

Mies torui bussissa ryyppääviä nuoria - pahoinpideltiin sairaalakuntoon

48-vuotias mies pahoinpideltiin Helsingin Rautatientorilla perjantai-iltana.

Tapahtumaketju alkoi iltayhdeltätoista linja-autossa, jossa mies matkusti vaimonsa kanssa. Samassa autossa matkusti myös joukko alkoholia nauttivia nuoria.

Linja-autonkuljettaja oli huomauttanut nuorille alkoholin juonnista, minkä jälkeen myös pahoinpidellyksi joutunut mieshenkilö oli puuttunut nuorten juomiseen.

Matkan päättyessä Rautatientorille, yksi nuorista alkoi linja-auton ulkopuolella lyödä ja potkia miestä. Mies sai osittain väistettyä iskut ja painettua hyökkääjän maahan. Nuorukaisen seurana olleet nuoret puuttuivat nujakointiin.

Kun mies oli aikeissa poistua vaimonsa kanssa paikalta, häntä lyötiin takaapäin päähän. Hän sai iskusta muutaman sentin mittaisen verta vuotavan haavan, jonka johdosta hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Pahoinpitelystä pääepäilty, noin 20-vuotias suomalaismies, ehti seurueineen paeta paikalta.

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja valkoiseen lyhythihaiseen paitaan ja sinisiin farkkuihin pukeutuneesta ruskeatukkaisesta miehestä, jolta puuttuu etuhampaita.

Asiasta kertoi Pääkaupunkiseudun Uutiset.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme