Mainos
Mainos

Mies tunkeutui 94-vuotiaan asuntoon Itä-Suomessa – vanhus heräsi, kun hiippari tunnusteli taskuja

Poliisi etsii 94-vuotiaan miehen asuntoon Kangasniemellä, Etelä-Savossa tunkeutunutta mieshenkilöä, Itä-Suomen poliisilaitos tiedottaa.

Kangasniemen Kankaistentiellä asuva vanhus heräsi lauantaina aamuyöllä hieman kello yhden jälkeen siihen, että hänen taskujaan tunnustellaan. Asuntoon tunkeutunut mies poistui paikalta välittömästi vuonna 1922 syntyneen miehen herättyä.

Alustavien tietojen mukaan asunnosta ei ole anastettu mitään, eikä tunkeutujan kopeloimaksi joutunut mies saanut vammoja välikohtauksen yhteydessä. Vanhuksen asuntoon aiheutui murtautumisen yhteydessä kuitenkin pieniä omaisuusvahinkoja, poliisi tiedottaa.

Poliisipartio etsi tekijää yöllä, mutta jäljet hävisivät Puulavedentielle. Poliisi kertoo, että paikkatutkintaa ja puhuttamisia on jatkettu lauantaiaamuna.

Tekijästä on saatu tuntomerkkejä. Poliisin mukaan miehellä on ollut yllään mahdollisesti valkoisin raidoin koristellut mustat housut, harmaa-musta takki, jossa on harmaat hihat, harmaa huppari mukanaan musta reppu tai kassi.

Mahdollisista asiaan liittyvistä havainnoista pyydetään tietoja joko poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme