Mainos
Mainos

Mies uhkaili kääntöveitsellä Joensuun keskustassa

20-vuotias mies uhkaili sivullisia Joensuun keskustassa eilen illalla noin kello 20 aikoihin.

Poliisin mukaan mies oli ottanut kääntöveitsen esille joensuulaisessa liikkeessä, mutta ei ollut uhkaillut siellä ketään, vaan hän oli poistunut liikkeestä. Tämän jälkeen mies oli mennyt torin esiintymislavalle ja nukahtanut sinne.

Sivullinen oli nähnyt miehen veitsen ja soittanut hätäkeskukseen. Mies oli herännyt ennen poliisin tuloa ja lähtenyt liikkeelle veitsi kädessään ja huudellut uhkauksia useille sivullisille.

Poliisi otti miehen kiinni esiintymislavan läheltä. Poliisiauton kuljetustilassa mies käyttäytyi aggressiivisesti, muun muassa poliisiasemalla hän yritti estää poliisiauton ovien avaamisen pitämällä voimakkaasti kiinni ovien kaltereista. Kun poliisi sai oven auki, mies yritti vielä lyödä poliisia.

Poliisi tutkii tapahtumia laittomana uhkauksena, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona ja virkamiehen vastustamisena.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme