Mainos
Mainos

Mies väijyi lapsia "peräase" kädessään – poliisin tiedotteessa hillitön kirjoitusvirhe

Poliisi on saanut useita ilmoituksia Kokemäen Risten koulun lähettyvillä liikkuvasta miehestä, jonka käytöksestä liikkuu alueella erilaisia huhuja. Aiheesta julkaistuun tiedotteeseen lipsahti hauska kirjoitusvirhe.

Poliisi sai ensimmäiset ilmoitukset miehestä ennen joulua ja viimeksi havaintoja tehtiin tänään aamupäivällä. Hän ei ole poliisin mukaan syyllistynyt mihinkään rikokseen tai uhkaillut ketään, mutta hän on ollut koulun parkkipaikalla seisomassa ja aiheuttanut näin hämmennystä.

Hänen tuntomerkkinsä ovat seuraavat: noin viisikymppinen, noin 180-185 senttimetriä pitkä, tumma ulkoiluasu sekä pipo päässä.

Poliisi kertoo, että asiasta kulkee Kokemäellä myös useita erilaisia huhuja. Osassa mies on ollut pukeutuneena kommandopipoon tai hänellä on ollut kädessään teräase. Miehen kerrotaan myös hyökänneen ojasta tai väijyneen ladon takana. Poliisin mukaan ei ole kuitenkaan mitään syytä uskoa, että huhut olisivat totta.

Miehen käytös on kuitenkin häirinnyt koululaisten koulumatkaa. Siksi poliisi on kiinnostunut hänen henkilöllisyydestään ja toivoo havaintoja hätäkeskuksen numeroon 112.

Poliisin ensimmäisessä tiedotteessa puhuttiin teräaseen sijaan peräaseesta, mikä herätti hilpeyttä ja arvailuja aseesta ennen kuin poliisi korjasi tiedotettaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme