Mainos
Mainos

Mies yritti raiskata naisen – potki paikalle tullutta auttajaakin

Nainen yritettiin raiskata Joensuussa tänään aamuyöllä, kertoo Itä-Suomen poliisi. 

Yritys tapahtui aamuviiden aikaan Joensuun Sirkkalassa, kun nainen oli kävelemässä Kettuvaarantiellä. Mies oli lähtenyt seuraamaan naista ja oli käynyt tähän käsiksi alikulkutunnelin kohdalla ja uhannut häntä.

Poliisin mukaan ulkopuolinen mies oli kuullut naisen avunhuudot ja tullut paikan päälle. Raiskausta yrittänyt mies oli tällöin käynyt apuun tulleen mieheen käsiksi potkimalla tätä.

Nainen ja hänen auttajansa pääsivät poliisin mukaan pakenemaan sitten paikalta.

– Asianosaisille tuli lieviä vammoja tilanteessa ja epäilty tekijäkin poistui paikalta, kertoo Joensuun poliisin rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Jarkko Timonen.

Poliisi tutkii tapausta raiskauksen yrityksenä ja pahoinpitelynä. Tutkinnallisista syistä poliisi on vaitonnainen epäillyn tuntomerkeistä.

– Tutkinta on herkässä vaiheessa. Tapahtuneesta ei ole vielä montaa tuntia, mutta meillä on tuntomerkit ja jatkamme tutkintaa, Timonen kertoo. 


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme