Mainos
Mainos

Mies yritti sytyttää vaimonsa palamaan bensiinillä Lappeenrannassa

Mies yritti sytyttää vaimonsa palamaan heittämällä bensiiniä hänen päälleen ja sytyttämällä bensiinin tulitikuilla palamaan tänään aamulla Lappeenrannan Valtakadun parkkipaikalla. Mieshenkilö ei ollut saanut bensiiniä syttymään.

Sivullisten tullessa tilanteeseen väliin, oli mieshenkilö paennut jalkaisin paikalta. Paetessaan mieshenkilö oli törmännyt henkilöautoon. Henkilöauton tuulilasi vaurioitui törmäyksen johdosta. Mies oli yrittänyt hetkeä myöhemmin sytyttää hänen ja vaimonsa omakotitalon palamaan useammasta eri kohtaa.

Paikalle tulleet poliisipartiot olivat saaneet kuitenkin tulipalot sammumaan ja talo ei ollut syttynyt tuleen. Poliisipartiot löysivät mieshenkilön omakotitalon pihapiiristä.

Mieshenkilö loukkaantui törmätessään henkilöautoon. Vaimolle ei tullut tapauksesta fyysisiä vammoja. Tällä hetkellä poliisi epäilee miestä tapon yrityksestä, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja tuhotyön yrityksestä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme