Mainos
Mainos

Miestä ja naista vaaditaan vangittavaksi Pietarsaaren paloittelumurhasta

Pohjanmaan käräjäoikeus päättää iltapäivällä vangitaanko murhasta epäillyt henkilöt.

Vangittavaksi vaadittu nainen on syntynyt vuonna 1971 ja mies vuonna 1974. Heitä vaaditaan vangittavaksi todennäkäisin syin epäiltynä murhasta ja hautarauhan rikkomisesta.  

Molemmat epäillyt ovat Suomessa syntyneitä Suomen kansalaisia.

Ensimmäinen vangitsemisistunto alkaa klo 13.30 ja toinen klo 15. 

Poliisi tutkii Pietarsaaressa murhaepäilyä, jossa uhrin ruumis oli paloiteltu. Uhri oli paikallinen, vuonna 1965 syntynyt mies.

Poliisin mukaan vakava rikos ilmeni torstai-iltana, kun poliisipartio kutsuttiin Permon alueelle ”rutiinitehtävän” vuoksi.

– Poliisi on toisen rutiinitehtävän yhteydessä käynyt siellä alueella ja siinä yhteydessä heräsi epäilys, että jotain vakavaa on sattunut. Sitä on lähdetty tarkemmin tutkimaan. Se on johtanut siihen, että nyt tutkitaan murhaa, komisario Magnus Jakobsson kertoi MTV Uutisille perjantaina. 

Kyseessä on kerrostaloalue, jolta poliisi on löytänyt ruumiinosia

Poliisi ei paljasta tekotapaa

MTV Uutiset tapasi tapahtumapaikalla kerrostaloasunnossa surmailtana käyneen miehen, joka on uhrin läheinen. Tämä kertoi nähneensä yhden asunnon edessä verijälkiä sekä löytäneensä lattialta hylsyn, jonka ojensi asuntoon menneelle miehelle.

Tässä vaiheessa hän ei vielä tiennyt, mitä oli tapahtunut, vaan tarkoitus oli vain hakea uhri pois samasta asunnosta, jonne hän oli tämän vienytkin.

Poliisi ei kuitenkaan kerro, epäilläänkö tapauksessa käytetyn myös ampuma-asetta.

– Tekotapa on sellainen, josta emme lähde lausumaan tässä vaiheessa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme