Mainos
Mainos

Miestä Joensuussa ampunutta poliisia ei epäillä rikoksesta

Salpausselän syyttäjänvirasto lopettaa esitutkinnan poliisin aseenkäytöstä liittyen 2. marraskuuta Joensuussa tapahtumiin.

Poliisi käytti ampuma-asetta Joensuun Reijolassa Louhelantiellä uhkaavasti käyttäytyneen miehen pysäyttämiseksi sen jälkeen, kun mies oli osoittanut poliisia ampuma-asetta muistuttavalla esineellä.

Poliisi oli yrittänyt estää miehen toimintaa ensin pitkään käskyttämällä ja käyttämällä lievempiä voimakeinoja. Miehen toiminnan muututtua uhkaavammaksi poliisi ampui miestä käteen.

Kihlakunnansyyttäjä katsoo poliisin toimineen säännösten ja määräysten mukaisesti, joten tätä ei ole syytä epäillä tuottamuksellisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta. Esitutkinta poliisia uhanneen miehen menettelystä jatkuu Hämeen poliisilaitoksella.Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot