Mainos
Mainos

Miestä puukotettiin kirkon kupeessa Helsingissä

Helsingissä Kallion kirkon kupeessa pahoinpideltiin yöllä 39-vuotias mieshenkilö puukottamalla häntä rintaan. Puukotus tapahtui hieman puolenyön jälkeen

Puukotuksi joutunut mies oli ollut yhdessä kaveriensa kanssa nauttimassa alkoholijuomia, kun paikalle oli tullut heille entuudestaan tuntematon noin 30-40 -vuotias mies.

Miesten välille oli syntynyt riitaa. Tämän seurauksena paikalle saapunut mieshenkilö oli lyönyt uhria muun muassa puukolla. Puukolla isketty mies oli saanut pistohaavan rintaan. Epäilty poistui tämän jälkeen paikalta.

Pahoinpitelyn uhri toimitettiin ambulanssilla sairaalaan. Hänellä ei ole hengenvaaraa. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

Asiasta ja tai edellä mainituista miehestä jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Helsingin väkivaltarikostutkintaan numeroon 071 877 5322 tai virka-ajan ulkopuolella 071 877 6080.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme