Mainos
Mainos

Miestä puukotettiin selkään kaupan pihalla keskellä päivää

Tampereella puukotettiin tänään selkään nuorta miestä kaupan pihalla. Puukotus tapahtui päivällä puoli kolmen aikaan Ritakadulla sijaitsevan K-Extran piha-alueella.

Hieman yli parikymppinen mies oli menossa kauppaan, kun kaksi miestä tuli haastamaan tämän kanssa riitaa. Miehet tönivät nuorukaista kaupan pihalla ja lopulta toinen uhittelijoista löi tätä puukolla selkään.

Nuorukainen haki tämän jälkeen turvaa kaupan sisätiloista, mutta kolmas hyökkääjä seurasi miestä sisälle ja löi tätä putkella päähän.

Hyökkääjät poistuivat Ritakatua etelän suuntaan.

Hyökkääjäkolmikko oli ollut kaupan pihalla jo jonkin aikaa ennen nuoren miehen paikalle tuloa.

Hyökkääjät olivat kolmikymppisiä ja ”elämää nähneitä”. Kahdella miehistä oli mahdollisesti yllään tumma huppari ja tummat housut.

Tapahtuman nähneitä tai hyökkääjien poistumissuunnan varrelta tehtyjä havaintoja tai hyökkääjistä muuten tietäviä pyydetään ilmoittamaan tietonsa joko Tampereen poliisipäivystykseen, numero 071 874 5800 tai rikosvihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme