Mainos
Mainos

Miestä viillettiin lasilla vatsaan Helsingin ydinkeskustassa - epäilty päässyt juuri ehdonalaiseen

Helsingin käräjäoikeus on vanginnut 28-vuotiaan miehen epäiltynä toisen miehen tapon yrityksestä. Väkivallanteko tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä Helsingin ydinkeskustassa Kaivokadulla.

Poliisin käräjäoikeuteen toimittaman vangitsemisvaatimuksen mukaan epäilty on kertonut tapahtumien alkaneen riidasta. Hänen mukaansa riidat olivat koskeneet vanhoja asioita.

Epäillyn mukaan uhri oli avannut takkinsa, jolloin epäilty oli arvellut tämän ottavan esiin kirveen. Vaikka epäilty ei ollut nähnyt kirvestä, hän oli napannut maasta lasinsirun, jolla oli viiltänyt uhria vatsaan.

Uhri puolestaan on kertonut poliisin kuulustelussa, että hän tuntee epäillyn vain "joten kuten". Uhrin mukaan epäilty oli tullut "höpöttämään" hänelle jotain ja yht'äkkiä koskettanut häntä vatsaan jollain esineellä.

Kun uhri katsoi alaspäin, hän huomasi vatsallaan olevan runsaasti verta vuotavan haavan.

Poliisi otti epäillyn kiinni läheltä tapahtumapaikkaa, mutta tekoväline jäi kadoksiin. Uhri jouduttiin leikkaamaan sairaalassa. Viilto vahingoitti hänen haimaansa.

Epäilty oli tapahtuma-aikaan ehtinyt olla ehdonalaisessa vapaudessa noin kaksikymmentä päivää. Hänen koeaikansa viimeinen päivä olisi ollut joulukuun alussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme