Mainos
Mainos

Miesten autokisailu päättyi onnettomuuteen – sivullinen sairaalaan

Kaksi nuorta miestä luisutti autojaan sivuluisussa, kun toinen törmäsi naiseen, joka oli nousemassa autoon tien sivussa. Nainen loukkaantui onnettomuudessa, mutta mies pakeni onnettomuuspaikalta.

Auto törmäsi jalankulkijaan ja poistui paikalta Kuopiossa tänään aamupäivällä.

Kaksi nuorta miestä oli ajanut peräkkäin ja luisuttanut autojaan sivuluisussa. Jälkimmäisenä ajanut oli luisuttamisen jälkeen pyörähtänyt ja osunut kadun varressa pysäköitynä olleeseen autoon.

Autoon oli juuri nousemassa nuori nainen, johon pyörähtänyt auto törmäsi. Nainen loukkaantui ja hänet kuljetettiin sairaalaan.

Mies poistui paikalta välittömästi törmäyksen jälkeen. Poliisi tavoitti molemmat autot sekä niiden kuljettajat pian tapahtuman jälkeen.

Poliisi otti molemmat nuoret miehet kiinni rikoksesta epäiltynä. Tapausta tutkitaan tässä vaiheessa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä törmänneen auton kuljettajan osalta lisäksi liikennepakona tieliikenteessä ja vammantuottamuksena.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme