Mainos
Mainos

Millainen joulu vankilassa oikeasti on? Ex-gangsteri Marko Lönnqvist kertoo totuuden Vinkkimiesten haastattelussa

Millainen joulu vankilassa oikeasti on? Entinen Cannonballin jäsen Marko Lönnqvist vastaa kysymyksiin Vinkkimiehet-haastattelussa.

Millaista ruokaa? Onko vankilajouluista hyviä muistoja? Poikkeaako vankilajoulu arjesta?

Elämäni Gangsterina -kirjan kirjoittanut Marko Lönnqvist muistelee istuneensa vankilassa seitsemän tai kahdeksan joulua. Hän vapautui vankilasta viimeisen kerran viime vuoden joulun alla.

Mutta millaisia kokemuksia Lönnqvistillä on vankilajouluistaan? Katso video.

Tällä kertaa ohjelmassa on vain yksi vinkkimies, koska lääkäri pakotti rikostoimittaja Pekka Lehtisen sairauslomalle. Haastattelijana on Jarkko Sipilä.

Rikospaikka keskiviikkoisin MTV3:lla 1.2. alkaen

MTV3-kanavalla alkaa talvella uusi rikosohjelma, Rikospaikka. Keskiviikkoisin Kymmenen uutisten jälkeen tulevassa ohjelmassa pureudutaan viikon kuumimpiin rikosaiheisiin ja siinä kommentoidaan tapahtumia kulissien takana. 

Toisinaan tuodaan esiin myös rikostarinoita vuosien takaa.

Rikospaikan toimittavat Vinkkimiehet Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen. Ohjelman kuvaa ja editoi Vinkkimiehet-kuvaaja Ville Ristolainen.

Sipilä tuntee Lönnqvistin hyvin, koska hän toimitti ex-jengiläisen kirjoittamat Elämäni Gangsterina -elämänkerran.

Vinkkimiehet on noin parin viikon välein MTV.fissä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen vaihtavat mielipiteitään rikos- ja oikeusalan ajankohtaisista aiheista ja toisinaan haastattelevat alan vaikuttajia.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot