Mainos
Mainos

Joensuu, Jyväskylä, Rauma, Tampere... nyrkit heiluivat eri puolilla maata – Kisaturistit käyttäytyneet hyvin Lahdessa

Poliisi puuttui useisiin päihtyneiden asiakkaiden välisiin baaritappeluihin eri puolilla Suomea lauantain vastaisena yönä. Tampereella tapahtui anniskeluravintoloissa tai niiden edustalla ainakin neljä nujakkaa, joista kolmessa uhri sai vammoja.

Yhdessä tapauksessa miehelle oli tullut riitaa pubissa toisen asiakkaan kanssa, ja molemmat oli poistettu paikalta. Mies oli yrittänyt paeta paikalta, mutta häntä oli lyöty ja potkittu. Pahoinpitelyyn osallistui mahdollisesti useampi henkilö. Uhrin kasvoissa oli näkyviä jälkiä.

Toisessa baarissa miestä oli lyöty nyrkillä sen verran voimakkaasti, että hän sai syvän ja pitkän haavan kasvoihinsa.

Tunteet kuumenivat myös monissa muissa kaupungeissa yön pikkutunneilla. Joensuussa ulkomaalainen keski-ikäinen mies heitti oluttuopilla joensuulaista keski-ikäistä miestä päähän. Seurauksena oli verta vuotava haava. Tekijä otettiin kiinni ja vietiin säilöön. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Veri valui myös Jyväskylässä, jossa kolmikymppinen mies huitaisi viisikymppistä miestä kasvoihin keskustan ravintolassa. Osapuolilla oli eri näkemys siitä, mikä johti tilanteen kärjistymiseen.

Raumalla miehen epäillään pahoinpidelleen ravintolan järjestyksenvalvojan. Mies oli riehunut ravintolassa varoituksenkin jälkeen, ja hänet päätettiin saattaa ulos tuulettumaan. Miestä vietiin ulos kahden järjestyksenvalvojan voimin, mutta hän onnistui irtautumaan otteesta ja tähtäsi nyrkkinsä toisen järjestyksenvalvojan vasempaan poskipäähän. Poliisi laittoi miehen käsirautoihin ja vei säilöön.

Lahden MM-kisavieraista ei harmia 

Lahden seudulla MM-kisojen turistit eivät aiheuttaneet erityistä hämminkiä.

Hämeen poliisilaitoksen mukaan poliisilla oli yön aikana Päijät- ja Kanta-Hämeessä yhteensä runsaat 140 tehtävää, mikä vastaa normaalin viikonloppuyön tasoa. Isoin osa tehtävistä oli rattijuopumuksia ja pahoinpitelyjä. 

Koko vuorokauden aikana poliisilla oli alueella 280 tehtävää.

Lahden MM-kisojen avajaiset järjestettiin keskiviikkona.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme