Mainos
Mainos

Moottorikelkka törmäsi poliisiautoon

Perjantain vastaisena yönä poliisipartio havaitsi epävarmasti liikkuneen moottorikelkan tiellä Ristikankaan kaupunginosassa Kemissä. Poliisipartion yritti pysäyttää kelkkailijaa, mutta tämä kiihdytti vauhtiaan ja jatkoi matkaansa lailliseen ajopaikkaan - kelkkareitille, kertoo Peräpohjolan poliisi.

Hetken kuluttua kelkka ilmaantui jälleen autoille tarkoitetulle ajoradalle ja ajoi päin tiellä seisoneen tunnuksellisen poliisiauton keulaa. Poliisiautossa oli tuolloin hälytysvalot toiminnassa.

Törmäyksen jälkeen kelkan kuljettaja yritti jatkaa matkaansa juoksemalla, mutta poliisit saivat hänet kiinni. Kelkan kuljettajan oli huumausaineen sekä alkoholin vaikutuksen alaisena eikä hänellä ollut kelkan kuljettamiseen vaadittavaa ajokorttia. Kelkkaan ja poliisiautoon tuli jonkin verran vaurioita. Kelkan kuljettajaa käytettiin ensiavussa, mutta hän ei onneksi saanut isompia vammoja.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme