Mainos
Mainos

Moottoripyöräilijän epäillään törmänneen tahallaan jalankulkijaan

Poliisi epäilee moottoripyöräilijän törmänneen tahallaan jalankulkijaan pyörätiellä keskiviikkoiltana Turussa. Tapaus sattui puoli yhdeksän aikaan Vanha Hämeentie 79:n kohdalla.

Poliisin mukaan jalankulkija oli siirtynyt ajoradalle ja viittonut vauhdikkaasti kiihdyttänyttä moottoripyörää hidastamaan. Jalankulkija oli poliisin mukaan siirtynyt pois ajoradalta. Moottoripyöräilijä oli tehnyt U-käännöksen ja ajanut kohti jalankulkijaa pyörätiellä etupyörä nostettuna ylös.

Jalankulkija oli poliisin mukaan kaatunut maahan moottoripyörän törmättyä häneen. Alustavien tietojen mukaan vakavilta vammoilta säästyttiin.

Kyseessä oli poliisin tietojen mukaan nelitahtinen motocross- tai supermoto -tyyppinen moottoripyörä. Poliisi pyytää vihjeitä tapahtuneesta virka-aikana numeroon 050 349 9187 tai sähköpostitse vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi.   

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme