Mainos
Mainos

Moottoripyöräpoliisi ampui, kun mies oli puukottamassa naista hengiltä – "Sankariteko"

MTV Uutisten tietojen mukaan moottoripyöräpoliisi ampui valtatie neljällä Orimattilassa tilanteessa, jossa noin 30-vuotias mies oli puukottamassa naista hengiltä.

Lähteet kertovat MTV:lle, että kyse oli "sankariteosta".

– Poliisi pelasti varmuudella naisen hengen, arvioivat lähteet.

MTV Uutisten tietojen mukaan nainen ehti saada useita puukoniskuja ja loukkaantui hengenvaarallisesti.

Tapahtuvat käynnistyivät, kun poliisi oli saanut ilmoituksen nelostiellä vaarallisesti kaahailleesta autosta sunnuntaina kello 12.30 aikaan.


Kuljettaja ajoi kolarin ja suistui moottoritien keskiviheriölle. Moottoripyöräpoliisi saapui onnettomuuspaikalle, jonka jälkeen uhkaava tilanne syntyi.

Poliisin viikonloppuna julkaiseman tiedotteen mukaan ”syntyi tilanne, jonka tapahtumia tutkitaan vakavana henkeen ja terveyteen kohdistuvina rikoksina”.

Poliisi ampui miehen. Ampumispäätös ei liittynyt liikennekaahailuun.

Poliisin mukaan kuollut on kolmekymppinen lahtelainen mies. Hän oli ajoneuvon kuljettaja. Nainen oli ollut auton kyydissä.

Tutkinnanjohtaja on määrätty tutkimaan poliisin menettelyä tapahtumissa. Tutkinnanjohtajana on kihlakunnansyyttäjä Jukka Haavisto.

– Perehdymme tilanteeseen ja tiedotamme asiasta myöhemmin, Haavisto sanoo MTV Uutisille.

Hän ei tässä vaiheessa halua kommentoida yksityiskohtia.

Oheinen video tiivistää, mitä Nelostiellä sunnuntaina nykyisen tiedon mukaan tapahtui.Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme