Mainos
Mainos

MTV:n lukijat tyrmistyivät pedofiilin ilmiantajan tuomiosta

MTV Uutisten lukijat ovat tyrmistyneitä pedofiilin kuvaa Facebookissa jakaneen miehen saamasta tuomiosta. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi miehen sakkorangaistukseen yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä.

Miehen maksettavaksi tulee 40 päiväsakkoa eli 1880 euroa. Lisäksi hän joutuu maksamaan oikeudenkäyntikulut ja 1000 euron korvauksen asianomistajalle kärsimyksestä.

Mies oli jakanut ylläpitämällään Facebook-sivustolla törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitun miehen kuvan. Hän oli myös linkittänyt kuvan uutiseen, jossa kerrottiin miehen hieman yli kahden vuoden ehdottomasta tuomiosta.

MTV Uutisten Facebook-sivuilla keskustelu käy kuumana siitä, oliko tuomio oikeudenmukainen. Useimpien kommentoijien sympatiat ovat pedofiilien ilmiantajan puolella. Lukijoiden mielestä hyväksikäytöstä tuomitun miehen pelkotiloihin ja kärsimyksiin vetoaminen ei ollut reilua, sillä mies itse on aiheuttanut uhrilleen valtavasti kärsimystä.

”Niin, mitäpä lapsista kunhan rikollinen on turvassa.”

”Kuka korvaa uhrien kärsimykset ja vuosien painajaiset?”

”Tässä maassa on saatava muutoksia tuomioihin. Esim. elinkautinen ihan oikeeks elinkautiseks kuten USA:ssa on. Puhumattakaan raiskaustuomioista.”

”Voi pedofiili-parkaa miten hän on nyt joutunut kärsimään. Onneksi se lapsi joka on tämän pedarin uhriksi joutunut, ei ole varmaan yhtään kärsinyt?! Voi että pistää vihaksi tämä Suomen "oikeuslaitos", lapsiinsekaantujat saavat mitättömiä tuomioita tai pääsevät kuin koira veräjästä, mutta pedofiileille maksetaan korvauksia kärsimyksestä?!”

”Oliko tuntuvampi sakko, kun mitä itse pedofiilit saavat tekosistaan?”

”Kerätään porukalla kolehti sakkoon ja muuhun, hyvän asian puolesta, paljon turheempaakin menöö rahaa...”

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme