Mainos
Mainos

MTV sai haltuunsa videon: Valtakunnansyyttäjä vertasi virkarikostaan sähköpaimeneen pissaamiseen

Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen vertasi virkarikostaan sähköpaimeneen pissaamiseen, kun hän puhui tapauksesta syyttäjille joulukuussa. MTV:n Rikospaikka sai haltuunsa tilaisuudesta kuvatun videon.

Nissinen tuomittiin joulun alla virkavelvollisuuden rikkomisesta 40 päiväsakkoon. Korkein oikeus katsoi Nissisen olleen esteellinen kun hän oli päättämässä koulutushankinnoista veljensä yrityksestä. Perusteluissa KKO moitti Nissistä jyrkkään sävyyn.

Seuraavana päivänä eli 21. joulukuuta Nissinen palasi valtakunnansyyttäjänvirastoon, kun hänen virasta pidättämisensä päättyi.

Tilaisuudessa Nissinen ilmoitti halustaan jatkaa.

Videolla hän pyytää, ettei KKO:n tuomiosta puhuttaisi hänelle eikä hänen jatkostaan spekuloitaisi. Oikeusministeriö arvioi nyt Nissisen toimintaa.

Videolla Nissinen siteeraa tilaisuuden lähestyessä loppuaan muutamia lukemiaan ajatuksia, jonka päätteeksi hän toteaa: 

– Mä olen nyt itse päättänyt nousta ja olla enää kusematta lankaan – ja jatkaa näissä merkeissä eteenpäin.

Rikospaikka keskiviikkoisin 22.35 MTV3

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot