Mainos
Mainos

Tapanilan joukkoraiskaus: Yhden epäillyn äiti poistettiin itkevänä salista

Helsingin poliisi esittää viittä nuorta vangittavaksi Helsingin Tapanilassa maanantai-iltana tapahtuneesta raiskauksesta.

Ensimmäisenä vangitsemisoikeudenkäynnissä käsiteltiin poikaporukan vanhimman 18-vuotiaan vangitsemista. Mies oli pukeutunut tummiin, siisteihin vaatteisiin ja lenkkareihin istunnossa.

MTV Uutiset kertoo, että pojan äiti olisi halunnut käsittelyyn poikansa tueksi. Äidin pitää kuitenkin poistua, ja hän lähti itkien salista. Myös epäilty oli liikuttunut. Epäillyn puolustus ei kommentoinut, onko mies kiistänyt vai myöntänyt syyllisyytensä. Neljän alaikäisen epäillyn lähimmät omaiset pääsivät vangitsemiskäsittelyyn mukaan. 

Viittä poikaa epäillään törkeästä raiskauksesta. Vain yksi epäillyistä on täysi-ikäinen, nuorimmat epäillyistä ovat vasta 15-vuotiaita. Käsittely on salainen. Paikalla on kuitenkin paljon omaisia ja tiedotusvälineiden edustajia.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme