Mainos
Mainos

MTV3 seuraa Vantaan piiritystilannetta: Paikalle jo erikoisjoukkoja

Vantaan Myyrmäessä on menossa piiritystilanne. Poliisi on eristänyt alueen jo kymmenen jälkeen aamulla ja eteni puolenpäivän aikaan piiritetyn asuinrakennuksen sisälle.

Tilannetta paikan päällä seuraava MTV3:n toimittaja Janne Tolonen sanoo, että alueelle on saapunut poliisin erikoisjoukot ja myös poliisin erikoiskalustoa. Poliisit ovat laittaneet myös luotiliivit ylleen.

Yksiköitä on paikalla Vantaalta, Helsingistä ja Espoosta. Mukana on MTV3 Uutisten tietojen mukaan myös erikoiskoulutuksen saaneita poliiseja. Paikalle on hälytetty myös paloauto.

– Poliisit menivät jo aikaisemmin talon käytävään. Poliisi on saanut keskusteluyhteyden epäiltyyn ja keskustelut jatkuvat, jotta tilanne päättyisi rauhanomaisesti, MTV3:n toimittaja kertoo.

Alueella on runsaasti poliisiautoja. Kerrostalo on eristetty, eivätkä talon muut asukkaat pääse talosta ulos tai sisälle.

Poliisilla ei ole tietoa motiivista, eikä muista piiritykseen johtaneista syistä. Poliisi ei vielä tiedä onko alkoholilla tai muilla aineilla osuutta asiaan.

MTV3 Uutisten tietojen mukaan poliisi on näyttäytynyt talon ylimmän kerroksen tuuletusparvekkeella, joten piiritetty asunto on mahdollisesti kerrostalon yläkerroksissa.

Mieshenkilö oli ampunut asunnossa aamupäivällä, kun poliisi oli mennyt hoitamaan tehtävää.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme