Mainos
Mainos

Multian taposta pidätettyinä nainen ja kaksi miestä – poliisi vaitonainen yksityiskohdista

Poliisilla on hoteissaan kolme henkilöä Multian lauantai-iltaisen henkirikoksen johdosta. Poliisin on huomiseen keskipäivään mennessä päätettävä mahdollisesta vangitsemisvaatimuksesta tai muista pakkokeinoista.

Tekoa tutkitaan tässä vaiheessa tappona. Tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Markku Latvala pitää mahdollisena, että ainakin jotakin poliisin hallussa olevista henkilöistä tullaan vaatimaan vangittavaksi. Pidätetyt miehet ovat noin 35–50-vuotiaita ja nainen noin 50-vuotias.

Latvalan mukaan tapahtumien kulku alkaa olemaan selvillä. Ei ole poissuljettua, että yhtenä vaikuttimena teossa olisi alkoholi. Poliisi ei tutkinnallisista syistä kerro tässä vaiheessa lisätietoja tekotavasta tai muista teon yksityiskohdista.

– Aika paljon on vielä työtä tehtävänä. Kuulusteluja on tehty, mutta poliisilla on vielä paljon kuultavia, hän kertoo.

Teon uhri oli noin 60-vuotias paikkakuntalaismies. Teko tapahtui yksityisasunnossa, jossa tehdyt havainnot antoivat poliisille syyn epäillä henkirikosta.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot