Mainos
Mainos

Munakauppiaat varastivat vanhusten rahat

Itä-Suomen poliisi varoittaa epärehellisistä pääsiäiskortti- ja munakauppiasta Mikkelissä.

Naispuolisista kauppiaista on tehty kaksi erillistä rikosilmoitusta tämän ja viime viikon aikana.

Pääsiäiskortteja sekä -munia kaupitelleet naiset olivat tulleet vanhusten asunnoille ja päässeet sisään kaupanteon verukkeella.

Kummastakin asunnosta oli varastettu tällöin pankkikortit. Kyseisille asukkaille oli soitettu myöhemmin ja esittäydytty pankin virkailijana. Puhelimessa oli pyydetty antamaan pankkikortin tunnusluku kortin sulkemista varten. Tämän jälkeen vanhusten tileiltä oli anastettu siellä olleet rahat.

Kummassakin tapauksessa pääsiäiskortteja ja -munia myyneiden tuntomerkit ovat samankaltaiset, joskin vähäiset: molemmilla naisilla oli tummat takit ja mustat housut. Iältään naiset olivat noin 20 vuotiaita.

Poliisi muistuttaa, ettei ketään tuntemattomia henkilöitä tule päästää asuntoon sisälle eikä puhelimen välityksellä pidä antaa pankkikortin tunnuslukuja.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tapauksiin liittyen numeroihin 029 541 5443 ja 029 541 5232.

Vihjeitä voi lähettää myös sähköpostilla: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.


Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot