Mainos
Mainos

Murhaajaraiskaajan uhri IS:lle: Se ihminen tuhosi minulta aivan kaiken

– Ennen tekoa olin pikkutyttö. Menestyin koulussa, sain stipendin ja hymypatsaan. Se ihminen pisti kaiken palasiksi, tuhosi minulta aivan kaiken.

Näin sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa 35-vuotias Niina, joka ei voi ymmärtää miten raiskaajamurhaaja voitaisiin laskea vapaaksi.

Niina kertoo olevansa murhaajaraiskaajan Abdigadir Osman Husseinin ensimmäinen uhri.

Niina oli 13-vuotias koululainen, kun tuolloin 19-vuotias mies raiskasi hänet Eteläpuistossa Tampereella. Kaksi vuotta myöhemmin sama mies murhasi raa’asti isänpäivälahjaostoksilla olleen 15-vuotiaan Tuulin.

Murhasta ja seksuaalirikoksista tuomitun Husseinin päästäminen ehdonalaiseen vapauteen on herättänyt laajaa kritiikkiä, sillä Rikosseuraamusviraston mukaan mies on vaarallinen.

Husseinilla on poikkeuksellisen raju rikostausta ja rikokset ovat kohdistuneet lapsiin ja nuoriin. 

Suomessa ollessaan Hussein on murhannut yhden nuoren, raiskannut toisen ja käyttänyt törkeästi seksuaalisesti hyväkseen 4-vuotiasta lasta.

Ilta-Sanomille puhunut Niina kertoo kokemuksistaan nyt ensi kertaa julkisuudessa. Hän haluaa herättää päättäjät.

– Tämä mies on monta kertaa osoittanut, ettei hän sovellu tähän yhteiskuntaan. Mies on luokiteltu korkeimpaan riskiluokkaan ja silti hänet vapautetaan. Pitääkö puolen Suomen pelätä ensi syyskuussa? Niina ihmettelee lehdessä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme