Mainos
Mainos

Murrot vapaa-ajan asuntoihin lisääntyneet selvästi Helsingissä

Omaisuusrikokset ovat lisääntyneet Helsingissä. Etenkin vapaa-ajan asuntojen murrot ja niiden yritykset yleistyivät selvästi tammi-maaliskuussa.

Poliisi kirjasi vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana 60 murtoa vapaa-ajan asuntoihin, kun niitä oli viime vuoden vastaavana aikana vain 3. Valtaosassa jutuista kiinni jääneet epäillyt ovat olleet ulkomaalaisia.

Myös vahingontekojen, näpistysten ja ryöstöjen määrä on lisääntynyt.

Helsingin poliisi sai tammi-maaliskuussa tutkittavakseen kaikkiaan yli 25500 rikosta, mikä on runsaat 2000 enemmän kuin edellisen vuoden vastaavana aikana. Omaisuusrikosten lisäksi myös esimerkiksi liikennerikosten ja lasten seksuaalisten hyväksikäyttötapausten määrä kasvoi. Osa rikoksista on tehty jo aiemmin, mutta niistä on ilmoitettu vasta nyt.

 

 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot