Mainos
Mainos

Murtojen sarja Vöyrillä päättyi pubiin – Poliisi: "Täysi tutkinta päällä"

Vöyrillä tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä murtojen sarja, jossa murtauduttiin kolmeen kiinteistöön.

Pohjanmaan poliisin tilannekeskuksen mukaan tapauksen osalta on käynnissä nyt "täysi tutkinta". Epäillyt tekijät murtautuivat yön aikana Vöyrin Rökiön kouluun, Vöyrin kunnantaloon ja lopuksi paikalliseen pubiin.

Tapauksen tutkintaryhmän johtaja Mikko Tepon mukaan poliisilla on aavistus esimerkiksi valvontakameratallenteiden perusteella tekijöiden lukumäärästä ja sukupuolesta.

Poliisi ei kuitenkaan halua kertoa näitä tietoja vielä julkisuuteen, sillä poliisi toivoo saavansa kansalaisilta "avoimia havaintoja" alueella yöllä liikkuneista henkilöistä, joiden epäillään liittyvän tapaukseen.

Murrot päättyivät pubiin

Poliisin mukaan tutkinnassa selvitetään vielä, mitä mitä omaisuutta murtovarkaiden mukaan on tarttunut.

– Lähinnä varastettu omaisuus on ollut helposti käsin saatavaa sekalaista ja irtainta tavaraa. Kaikki varastettu omaisuus ei ole vielä selvillä. 

Epäiltyjen murtojen sarja päättyi Vöyrin City Pubiin hieman puoli neljän jälkeen yöllä. 

Onko pubissa nautittu murron yhteydessä esimerkiksi alkoholijuomia tai onko alkoholia varastettu pubista?

– En ota siihen tässä vaiheessa tutkintaa kantaa, Teppo toteaa.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot alueella liikkuneista henkilöistä sähköpostiin rikostorjunta.rannikko-pohjanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse 06 312 5001. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme