Mainos
Mainos

Myrkkyhoitaja sai uhrin rakastumaan itseensä – näin törkeästi murhattua vanhusta huijattiin

Niin sanotun myrkkyhoitajajutun käsittely Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa Salossa on alkanut. 55-vuotiasta sairaanhoitajamiestä syytetään hoivapalveluyrityksensä asiakkaan, 84-vuotiaan naisen murhasta.

AIvan oikeudenkäynnin aluksi on käsitelty kuitenkin omaisuusrikoksia, joita miehen ja tämän 42-vuotiaan vaimon epäillään tehneen.

Syytteen mukaan murhatulta uhrilta ehdittiin anastaa rahaa yli 20 000 euron edestä syksyn 2013 ja kevään 2014 aikana. Tältä osin kaksikkoa syytetään törkeästä kiskonnasta.

Uhri toimitti rahaa sairaanhoitajalle, koska mies oli syyttäjän mukaan saanut uhin rakastumaan itseensä. Rakastunut ja dementoitunut uhri antoi miehelle tilinkäyttöoikeuden, ja syytetty siirsi rahaa yleensä 1000-2000 euron, suurimmillaan 3000 euron erissä. 

Lisäksi nainen testamenttasi koko omaisuuden miehen nimiin. Naisen omaisuus oli arvoltaan yli 200 000 euroa.

Mies kiistää, että olisi yrittänyt saada naisen rakastumaan itseensä ja käyttänyt tätä hyväkseen. Hän sanoo saaneensa rahaa lainaksi naiselta ja sopineensa jo sen takaisinmaksusta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme