Mainos
Mainos

Myymälävarkaan kotoa löytyi jätesäkillinen hälyttimiä

Itä-Uudenmaan poliisilaitos tutkii vuosia jatkunutta myymälävarkaussarjaa. Teot lähtivät selviämään, kun 59-vuotias nainen anasti viime viikolla kauppakeskus Jumbosta 110 euron hintaiset farkut ja vartijat ottivat hänet kiinni.

Pian selvisi, että sama nainen oli anastanut samasta liikkeestä aiemmin marraskuussa 590 euron arvoisen takin, mutta tekijä oli jäänyt tuolloin tuntemattomaksi.

Poliisi teki kotietsinnän naisen asuntoon, josta löydettiin runsaasti anastettuja vaateita ja 2490 kappaletta vaatteissa käytettäviä tuotehälyttimiä. Pelkästään hälyttimien paino oli 35 kiloa.

Poliisi kertoo naisen myöntäneen kuulustelussa, että kaikki asunnosta löydetyt hälyttimet ovat peräisin hänen anastamistaan vaatteista.

Naisen mukaan hän on käynyt anastamassa vaatteita 3-4 päivänä viikossa joka viikko viimeisen neljän vuoden ajan. Anastukset ovat tapahtuneet pääosin pääkaupunkiseudun isoissa kauppakeskuksissa ja tavarataloissa. Anastetut tavarat on pääosin myyty eteenpäin.

Varkauksien taustalla ovat olleet naisen taloudelliset ongelmat, poliisi kertoo.

 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot