Mainos
Mainos

Naapuri Hakunilassa: Rauhallinen talo

Vantaalla Hakunilan kaupunginosassa paljastuneen perhesurman samassa kerrostalossa asuva Marko Bergman sanoi, että talossa on ollut tähän asti rauhallista.

– Kyllä tämä herättää ajatuksen, miksi tällaista tapahtuu. Itsellänikin on lapsia, niin tämä tuntuu siinä mielessä aika rankalta, Bergman mietti.

Perhesurmasta epäilty vietiin sairaalaan. Poliisi pitää mahdollisena, että hän aiheutti vammansa itse. Poliisi ei ole vielä pystynyt puhumaan miehen kanssa. Epäiltyä yritetään mahdollisesti kuulla torstaina, jos hänen kuntonsa sen sallii.

Suomessa on tapahtunut tänä vuonna jo viisi perhesurmaa. Äidin epäillään surmanneen kaksi tyttöään Kouvolassa aiemmin tässä kuussa. Marraskuussa kaksi lasta kuoli Tyrnävällä omakotitalon palossa, jonka perheen isä sytytti.

Lokakuussa Varkaudessa kuoli perheenisä sekä hänen vaimonsa ja poikansa. Huhtikuussa perheenisä ampui Ikaalisissa entisen avovaimonsa, poikansa ja itsensä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme