Mainos
Mainos

Naapuri: Kauhea ajatus, että ihminen kuristettiin samalla kun minä katselin Netflixiä

Talo Helsingin Kalliossa, jossa sarjakuristaja Michael Penttilän viimeinen epäilty uhri asui, ei ole sellainen, jossa naapurit tuntisivat toisensa. Näin kertoo mies, joka asuu samassa rappukäytävässä kuin surmattu nainen.

Suurin osa talon asunnoista on miehen mukaan yksiöitä ja asukkaiden vaihtuvuus on valtavaa.

Mies sanoo STT:lle, että hän itse ei huomannut hajua rappukäytävässä, koska nainen asui pari kerrosta häntä ylempänä.

–  Minä en huomannut mitään. Muistan kyllä kun talonmies tuli ovelle ja selitti, että naapurit ovat valittaneet hajusta.

Seuraavana päivänä, viime viikon lauantaina, poliisi koputti miehen ovelle.

–  He näyttivät naisen kuvaa, ja kysyivät, että tunnistatko henkilön. Sanoin, että hän on naapurini, mutta en tiedä hänen nimeään enkä oikeastaan ole puhunut hänen kanssaan.

Poliisi on ollut vaitonainen tapauksesta. Juttu jatkuu videon jälkeen.


Naapuri kertoo, että hän vasta tiistaina yhdisti mediatiedot tapetusta naisesta poliisin käyntiin.

–  Onhan se kauheaa, että paria kerrosta ylempänä, sillä välin kun minä katselen Netflixiä tai olen nukkumassa, ihminen kuristetaan.

Poliisi kertoo tutkivansa tapausta murhana. Murhasta epäilty Penttilä on poliisin mukaan kiistänyt syyllistyneensä rikokseen. Penttilän vangitsemisvaatimusta on määrä käsitellä käräjäoikeudessa keskiviikkona iltapäivällä.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme