Mainos
Mainos

Naapuri muistaa Loviisan murhan uhrin avuliaana ja ihanana ihmisenä – ”Hän eli unelmaansa”

Loviisan Koskenkylässä kotipihalleen murhattu 42-vuotias nainen muistetaan lähitallilla aina avuliaana ja lämminhenkisenä ihmisinä. Nainen oli muuttanut Rikebyssä sijaitsevalle maatilalle kolme vuotta sitten, ja oli tunnettu erityisesti ratsastajien parissa.

– Hän oli ystävällinen ja erittäin mukava ihminen, joka auttoi aina kun voi. Kun tarvitsi apua, oli kysyttävää tai halusi vain jutella kollegan kanssa, aina pystyi soittamaan ja keskustelemaan, kertoo naapuritallin pitäjä.

– Hän oli suuri ja iso apu myös minun elämässäni, kun apua tarvitsi.

Eläimet aina etusijalla

Tallin pitäjä kuvailee naista erittäin maanläheiseksi ja ihanaksi ihmiseksi, joka oli eläinten lisäksi kiinnostunut yrteistä. Naapurin mukaan uhri oli aina halunnut elää lähellä luontoa, maanläheisesti eläinten kanssa.

– Hän eli unelmaansa. On ihmisiä jotka eivät tee töistä sydämestään, mutta hän teki. Eläimet menivät aina etusijalle. Jos voisi elää samalla elämäntyylillä kuin hänkin, olisi elämä paljon helpompaa.

Naapuri uskoo kaikilla naisen tunteneilla porvoolaisilla olevan samankaltaiset ajatukset uhrista. Tapahtunutta hän kuvailee valtavaksi järkytykseksi, jota on vielä vaikea käsittää. Osaltaan on vaikea käsittää, kuinka tapaus voi sattua rauhallisella, maaseutumaisella Koskenkylällä.

Tapauksen johdosta on vangittu 27-vuotias mies, joka ei poliisin tietojen mukaan tuntenut uhria. Teon jälkeen mies yritti paeta uhrin autolla, ja kiinniotettaessa hän puukotti poliisikoiraa useita kertoja hengenvaarallisesti.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme