Mainos
Mainos

Naapuri nauhoitti Pähkinärinteen henkirikokset

Poliisin esitutkintapöytäkirjan mukaan Pähkinärinteen jengitilojen naapuri nauhoitti alakerrassaan tapahtuneet henkirikokset ääninauhalle.

Vantaan käräjäoikeudessa alkoi maanantaina raa'an kaksoismurhan käsittely. Mies ei ollut epäillyt henkirikosta, vaan halusi saada todisteita alalakerran porukan metelöinnistä.

Esitutkinnassa mies kertoi heränneensä yöllä kerhotiloista kuuluneisiin ääniin. Hän oli kuullut puhetta, mm. yksi miehistä oli sanonut tiukasti "se tapahtuu huomenna".

Myöhemmin mies oli tunnistanut tämän toiseksi uhreista. Mies oli kuullut lisäksi "renttuisemman" äänen sanovan "mä tapan sut". Tämän jälkeen oli kuulunut hälinää, juttelua, naureskelua ja huudahduksia. Jossain vaiheessa mies oli kuullut hakkausääniä. Iskuja oli kuulunut kymmeniä.

Mies oli kuunnellut kerhotiloista kuuluneita ääniä pari tuntia, aamuneljään. Ennen nukahtamistaan hän oli laittanut nauhoituksen päälle.

Nauhoitus tutkittiin krp:n rikoslaboratorioissa. Äänet olivat niin vaimeita, ettei puhujia erottanut. Alla krp:n rikoslaboratorion lausunto.

Tämän jälkeen kolmituntisella nauhalla kuului joitain kolahduksia.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme