Mainos
Mainos

Naapuri: Vihdin epäilty ampuja ampui pihallaan usein

Lähistöllä asuva ihminen kertoi STT:lle, että Vihdin epäilyllä ampujalla oli tapana ampua pihallaan lähes päivittäin kuuden aikaan illalla. Hän ihmetteleekin, mikä tällä kertaa sai poliisit tulemaan paikalle ja vielä niin monella partiolla. Hän sanoo, että miestä pelättiin naapurustossa.

Hänen mukaansa eilisiltainen ampuminen kuulosti sarjatulelta. Hän ei tiedä, asuiko mies talossa yksin.

Tapahtumapaikalla oli tänään aamupäivällä hiljaista. Paikalla oli aamukymmenen aikaan vain sotilaspoliiseja ja muutama poliisiyksikkö, kun poliisit tekivät teknistä tutkintaa rikospaikalla. Joku oli tuonut pihatielle yhden kynttilän, joka ei kuitenkaan sateessa kauan palanut.

Rikospaikka sijaitsee metsäisellä alueella, jossa on harvakseltaan asutusta.

STT:n tietojen mukaan epäilty ampuja, 67-vuotias mies, oli poliisin vanha tuttu. Naapurit kuvailivat miestä henkisesti epävakaaksi.

Poliisi sai hälytyksen ammuskelusta Vihdissä perjantaina noin kello 21. Naapurin mukaan poliisi saapui epäillyn ampujan talolle perjantaina illalla ja oli talossa pitkään, ennen kuin naapuri kuuli ampumisen ääniä. Naapurin mukaan ampuminen loppui ennen puoltayötä.

Naapurin mukaan epäilty asui vaimonsa kanssa talossa, jota yöllä piiritettiin.

Yksi poliisi kuoli ja toinen haavoittui piiritystilanteessa Vihdissä perjantai-iltana. Epäilty ampuja löydettiin poliisin mukaan myöhemmin kuolleena alueelta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme