Mainos
Mainos

Näin kommentoi Seinäjoen teinisurmasta epäillyn asianajaja

Seinäjoen teinisurmasta epäillyn 15-vuotiaan tytön asianajaja Kaarle Gummerus on hyvin vaitonainen poliisin esitutkinnan yksityiskohdista.

MTV Uutiset kertoi toissapäivänä, että Seinäjoella huhtikuun lopussa tapahtunut surma tehtiin teräaseella. Poliisin mukaan surmatyö oli raju ja nopea. Poliisi epäilee taposta 15-vuotiasta tyttöä. Uhri oli hänen samanikäinen luokkakaverinsa.

Gummeruksen mukaan juttu on poikkeuksellinen, mutta epäillyn nuori ikä huomioiden hän haluaa korostetusti olla kommentoimatta tutkintaa tarkemmin tai epäillyn omia kertomuksia.

–Kysymys on juuri 15 vuotta täyttäneestä tytöstä. Ei ole kenenkään tai minkään edun mukaista käsitellä asiaa julkisuudessa tässä vaiheessa, Gummerus sanoo MTV Uutisille.

Oikeuskäsittely suljetuin ovin?

Poliisin esitutkinta valmistuu viimeistään heinäkuussa.  On todennäköistä, että tuleva oikeuskäsittely tapahtuu kokonaan suljetuin ovin, koska epäilty on alaikäinen. Tuomiosta annettaisiin tässä tapauksessa mahdollisesti vain julkinen seloste.

Seinäjoen teinisurmasta epäilty ei suoraan ole tunnustanut tekoa. Epäilty ei myöskään ole avannut poliisille motiivia tai motiiveja.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme