Mainos
Mainos

Nainen jätti vaarallisen koiransa kaupan eteen – raateli paikalla olleen miehen haavoille

Nainen sai sakkotuomion jätettyään ihmistä aiemmin purreen koiransa ilman valvontaa. Teon seurauksena mies joutui eläimen hampaisiin.

Tapaus sattui Nokialla viime vuoden heinäkuussa. Nainen oli jättänyt saksanpaimenkoiransa myymälän ulkopuolelle, kiinnittäen sen sisäänkelautuvalla talutushihnalla.

Tapauksen syyttäjä kertoi MTV Uutisille, että nainen oli ilmeisesti laittanut koiran kiinni, mutta hihnan lukitus jostain syystä petti niin, että koira pystyi liikkumaan useiden metrien alueella myymälän pihalla.

Teon seurauksena koira puri paikalla ollutta miestä vasempaan kyynärvarteen ja oikeaan pakaraan, aiheuttaen tälle useita vertavuotavia haavoja ja ruhjeita.

– (Nainen) on tahallaan tai törkeästä huolimattomuudesta jättänyt asianmukaisesti vartiomatta ihmiselle vaarallisen eläimen, haastehakemuksessa todettiin.

Oikeus tuli vastaavanlaiseen tulokseen kuin syyttäjä. Nainen tuomittiin eläimen vartioimatta jättämisestä 20 päiväsakon suuruisen sakkorangaistuksen ja hänet tuomittiin maksamaan purrulle miehelle korvauksia.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme