Mainos
Mainos

Nainen löi miehen hengiltä fileerausveitsellä – uhri viestitteli ystäviensä kanssa vain hetki ennen veritekoa

Syyttäjä vaatii naiselle yhdeksän vuoden tuomiota taposta. 

Syyttäjän haastehakemuksen mukaan nainen löi miestä fileerausveitsellä riidan päätteeksi. Ennen puukotusta miehen ja naisen välillä oli ollut tönimistä, ja nainen oli muun muassa kaatunut maahan.

Tönimisen jälkeen nainen oli hakenut keittiöstä fileerausveitsen ja lyönyt sillä kerran miestä, joka oli ollut kumartuneena sohvapöydän päällä olleen tietokoneen näppäimistön luona. Uhri oli viestitellyt ystäviensä kanssa vain muutama minuutti ennen veritekoa.

Teko tapahtui Kajaanissa syyskuun alussa. Syyttäjä vaatii naiselle yhdeksän vuoden tuomiota taposta. Syyttäjän mukaan nainen on tarkoittanut tappaa miehen tai ainakin hänen on täytynyt ymmärtää, että lyödessään miestä veitsellä rintakehään, lyönti aiheuttaa miehen kuoleman.

Naista syytetään Kainuun käräjäoikeudessa myös törkeästä pahoinpitelystä, sillä hän oli lyönyt heinäkuussa samaa miestä viisi kertaa veitsellä ylävartaloon.

Tuolloin mies oli lähettänyt äidilleen ja ystävälleen viestejä, joissa kertoi naisen lyöneen häntä teräaseella, sekä kertonut, että ”Jos kuolen, niin Xx (syytetyn nimi) syypää”.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme