Mainos
Mainos

Nainen murhattiin kadulle Helsingissä

24-vuotias helsinkiläisnainen on surmattu Itä-Helsingissä viime yönä. Teosta epäiltynä on pidätetty naisen entinen miesystävä.

Nuori nainen surmattiin teräaseella varhain aamulla Helsingin Vesalassa hänen isänsä ja äitinsä silmien edessä. Isä yritti estää epäiltyä talon pihalla, ja sai itsekin teräaseesta osumia.

Poliisi on pidättänyt murhasta epäiltynä naisen entisen seurustelukumppanin. Epäilty on 25-vuotias korkeakouluopiskelija, jolla on rikosylikomisario Kari Tolvasen mukaan nuhteeton tausta.

Poliisi tutkii tekoa murhana ja törkeänä pahoinpitelynä. Helsingin poliisi sai hälytyksen surmasta kello 2.30.

- Tilanne on ollut tämän hetken tietojen mukaan hyvinkin sekava. Siellä on juostu pakoon ja yritetty epätoivoisesti päästä pakoon. Isä on kamppaillut epäillyn kanssa, Tolvanen sanoo.

Loppujen lopuksi tilanne ajautui kuitenkin siihen, että 24-vuotias nainen surmattiin useilla teräaseen iskuilla. Teko tapahtui Itä-Helsingissä perheen kodin pihamaalla.

Teossa on viitteitä suunnitelmallisuudesta. Tekijä ei ollut alkoholin vaikutuksen alaisena.

- Tutkimukset ovat vielä alullaan. Taustalla on ilmeisesti ollut seurustelusuhteen päättyminen. Teon motiivi ei kuitenkaan ole vielä tiedossa. Se selviää yleensä viimesenä, jatkaa Tolvanen.

Tekijän kuulustelut on aloitettu tänään.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme